Tarieven

Intakegesprek € 60,-
Consult voor een kind € 70,-
Consult voor ouders € 70,-
Consult of observatie buiten de praktijk € 70,-
Uitgewerkt schriftelijk verslag € 70,-
Evaluatiegesprek € 70,-
Intelligentie onderzoek (incl. onderzoek, verslaglegging en adviesgesprek) € 400,-
Dyslexie onderzoek (incl. onderzoek, verslaglegging en adviesgesprek) € 600,-
Dyscalculie onderzoek (incl. onderzoek, verslaglegging en adviesgesprek) € 500,-

 

Een consult  duurt gemiddeld 1 uur, bij kinderen is dit consult opgebouwd uit ca 55 minuten direct met de behandelaar + 5 minuten nabespreking met ouders . Een observatie duurt gemiddeld 2 uur. De tarieven voor een consult, observatie of uitgewerkt verslagen zijn per uur.

Indien er bij verhindering ten minste 24 uur van te voren wordt afgezegd, dan wordt de voor u gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. U kunt uw afspraak ook via telefoon of email verzetten.

BIKKELkids maakt per 01-01-2016 gebruik van het recht om geen BTW te hanteren en zo de tarieven zo laag mogelijk te houden.

Vergoeding

Psychologische hulp wordt tegenwoordig vaak niet meer gedeeltelijk vergoed en bovendien voelen ouders bij vergoeding regelmatig geen controle meer over de hulpverlening. Omdat BIKKELkids hierin het verschil wil maken door de drempel te verlagen en de controle bij de ouders te laten, is ervoor gekozen niet via een contract met een verzekeraar te werken. De tarieven van BIKKELkids zijn aangepast aan deze werkwijze, zodat optimale hulpverlening voor ouders betaalbaar is. Mochten de tarieven toch niet haalbaar zijn, laat het ons dan even weten. BIKKELkids zet namelijk hulpverlening voorop en wil dat goede hulpverlening altijd voor iedereen beschikbaar is.

Locatie

Wij ondersteunen u voor onze diensten in PurmerendVolendamEdamIlpendamLandsmeerBroek in WaterlandMonnickendamMarkenHolysloot, Zunderdorp, Oostzaan en Amsterdam, ook als u daarbuiten woont bent u natuurlijk welkom bij ons. Een afspraak vindt over het algemeen plaats in onze praktijk in Monnickendam, maar er zijn ook andere mogelijkheden bespreekbaar.

Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

Deze website is met veel passie gerealiseerd door Sky Lion / Met een zachte G